Bli kjent med redaktøren: Ida Ulland Stjernløw

Hjem / Blog / Bli kjent med redaktøren: Ida Ulland Stjernløw

"Bli kjent med" er en spalte der vi vanligvis blir nærmere kjent med medlemsbedriftene i Sigdal Utvikling, men denne gangen skal vi bli bedre kjent med redaktøren som står bak nettsiden og fredagsspalten.

Hvem er Ida Ulland Stjernløw?

Jeg jobber som grafisk designer/webdesigner i Buskerud Næringshage, som «huser» prosjektet Sigdal Utvikling. Jeg er oppvokst på Ulland i Flesberg kommune, men har bodd noen år i Drammen for å ta en bachelor i visuell kommunikasjon. Jeg har akkurat flyttet hjem for å ta over gården Guterud på Ulland, sammen med min samboer Bjørn-Andreas Bråthen Finseth som er utdannet helsefagarbeider. Jeg er opptatt av å skape noe i lokalsamfunnet, og har flere planer og drømmer for gården. Vi driver bl.a. med juletreproduksjon og håper å skape en levende gård med flere aktiviteter.

Har du noen drømmer for fremtiden?

Jeg drømmer om å kunne fortsette å ha en kreativ jobb, slik som jeg har i dag. Jeg ønsker og å kunne ha mulighet til å drive gården på en litt annerledes måte, arrangere julemarked med salg av lokale varer, kanskje vi blir en «Inn på Tunet» gård, vi får se hva fremtiden bringer.

Hvordan er det å jobbe i denne regionen?

Jeg har et veldig godt og positivt inntrykk av regionen. De menneskene jeg har møtt er vennlige og har tatt meg godt imot. Jeg jobber nå i et svangerskapsvikariat ut 2017, men trives veldig godt i Sigdal, så jeg håper at jeg kan få mulighet til å fortsette å jobbe her på et eller annet vis. Det er mange dyktige folk her som er med og bidrar til at det skapes mye spennende i regionen. 

Hva tenker du om prosjektet Sigdal Utvikling?

Det er veldig spennende å få være med i Sigdal Utvikling. I min jobb som redaktør får jeg reise rundt til bedriftene og bli kjent i regionen. Her får jeg oppleve spennende møter og samtaler med interessante mennesker i Sigdal. Det finnes som sagt mange dyktige og kreative folk her, så jeg er sikker på at Sigdal vil fortsette med den gode utviklingen.

Ida Ulland Stjernløw. Foto