Bli kjent med bedriften: Sigdal Element

Hjem / Blog / Bli kjent med bedriften: Sigdal Element

"Bli kjent med" er en spalte der vi blir nærmere kjent med medlemsbedriftene i Sigdal Utvikling. Første bedrift ut er Sigdal Element. Vi tok en prat med daglig leder Thomas Juvet, og stilte han følgende spørsmål:

1. Hvordan opplever dere å være en bedrift i denne regionen?

Hovednæringen vår er hytter, men vi leverer også 3-4 hus i året. Nå jobber vi også med leiligheter i Moss, Fredrikstad og på Rygge. Dette er veldig kjekke oppdrag da det har en fremdriftsplan som går over 2 år. Fordelen med å få inn disse leilighetene er at det blir kontinuitet hele vintersesongen. Vi opplever at kundene velger bygda fordi de ser at vi er faglig opptatt av å levere kvalitet.

2. Hva er det som gjør at dere er medlem i Sigdal Utvikling?

Vi ser på Sigdal Utvikling som en mulighet til å vise vår kompetanse, muligheten til å få flere prosjekter og anskaffe kunder også utenfor Buskerud. Nye kunder er alltid positivt.

3. Hva er viktig for dere at Sigdal Utvikling setter på dagsorden?

For oss er det viktig at Sigdal Utvikling bidrar til samarbeid mellom bedriftene i regionen. Vi ønsker en kultur der vi bruker hverandres kompetanse og anbefaler hverandre lokalt, slik at bygda har arbeid.

4. Hva er det som gjør at du har valgt å jobbe hos Sigdal Element?

Jeg fikk tilbudet om jobben i 2013, og valgte å takke ja siden det er i bygda. Jeg har kort vei å kjøre til jobb, også er det jo innen bransjen jeg liker og har jobbet i før. Det å jobbe i Sigdal Element gir mulighet til å jobbe i team, noe som skaper en god arbeidshverdag. Vi har forskjellige arbeidsoppgaver, men alt henger sammen til slutt. Vi er en bra gjeng som jeg trives veldig godt å jobbe sammen med.

Les mer om Sigdal Element på deres hjemmeside, trykk her!
Følg de også gjerne på facebook, trykk her!